Diensten

Je wilt minder (werk)stress, meer zelfvertrouwen. Compassend coachen is er voor iedereen die met behulp van een coach een belangrijke en concrete stap wil zetten in zijn persoonlijke en/of professionele leven.

Stress coaching

Je vraagt je steeds vaker af of je ooit nog eens ontspannen en met plezier zult werken. Je merkt aan alles dat doorgaan op deze manier niet goed is. Er moet iets gebeuren, want je zit er eigenlijk doorheen. En je wil voorkomen dat je door de stress overspannen of burn-out raakt. Daar kan ik je bij helpen zodat je snel weer ontspanning en rust ervaart.

Lees meer

Loopbaancoaching

Als je het gevoel hebt dat je niet op de juiste plek zit, als je werk je geen energie meer geeft en je wilt onderzoeken waar jij beter tot je recht komt, dan kan loopbaancoaching daarbij helpen.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Je weet dat je iets anders wilt of moet doen. Je wilt zaken aanpakken waar je al langer tegenaan loopt. Je wilt je bewust worden van je belemmerende patronen en deze veranderen.

Lees meer

Voor werkgevers

Wil één van je medewerkers zichzelf versterken? Individuele coaching op één van de hiervoor genoemde thema’s wordt veelvuldig ingezet ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het heel effectief om een drijfveerprofiel te laten opstellen. Door het verkennen van persoonlijke drijfveren en door het stellen van de juiste vragen wordt geprikkeld tot zelfonderzoek. Door te reflecteren op de wijze waarop iemand invulling geeft aan zijn of haar werk wordt een bewustwordingsproces in gang gezet.

Lees meer