Hoe de wereld ineens stil komt te liggen

Wat een bijzondere tijd waar we ons in bevinden. Hoe de wereld ineens stil komt te liggen, een historische gebeurtenis met veel nadelige gevolgen, maar ook veel positieve gelukkig.

Het nieuws is overweldigend en de maatregelen worden steeds stringenter. De Corona tips en trucs vliegen je om de oren. Het is niet voor iedereen even makkelijk om er niet in te worden meegezogen. En ook niet om met al die tips zelf aan de slag te gaan.

Het kan best zijn dat je nu in deze heftige golf anders in je werk moet gaan staan. Dat er andere dingen nodig zijn. Je de communicatie met gespannen collega’s lastig vindt, dat je nu iets wilt doen om je veerkracht te versterken. Hoe vergaat het jou en je collega’s daarin? De een kan nu eenmaal makkelijker met onzekere situaties omgaan dan de ander. Dat maakt bepaalde mensen niet beter dan andere, het maakt ons vooral menselijk. We kunnen ons best doen om elkaar met begrip, openheid en compassie te benaderen.

En ja, ergens voel ook ik een soort van spanning, een onbestemd gevoel waarin ik niet weet wat er gaat komen. Maar ook een soort opwinding waarin ik juist nu wil laten weten dat er ook voor diegene die moeite hebben in deze tijd gemotiveerd te blijven, hun innerlijke rust te bewaren en niet te gaan ‘somberen’ er mogelijkheden zijn om dit aan te pakken. En dit hoef je niet in je eentje te doen.

Voor diegene die juist nu behoefte hebben aan een coachgesprek is dit altijd mogelijk. We kunnen samen in een eerste vrijblijvend (online)gesprek nagaan waar je behoefte aan hebt. Ik maak hierbij graag gebruik van Videobellen. Maar ook kan ik je een veilige setting bieden in mijn coachruimte. Hou je van wandelen? Dan neem ik je graag mee in het natuurgebied waar ik naast woon.

Heb je vragen of wil je gewoon iets delen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Plaats een reactie