Mijn aanbod voor jou

Speciaal voor de lezers van mijn e-book 8 x Minder Stress voor Meer werkplezier én de Stress signalen checklist heb ik een aanbod samengesteld.

Dit aanbod is bedoeld voor jou, zodat jij gaat leren hoe je op een gezonde manier met stressklachten kunt omgaan. Door naar deze pagina te gaan heb je zojuist de eerste stap gezet om daaraan te gaan werken!

Er zijn zoveel mensen die alleen maar blijven hopen op betere tijden, maar tips en informatie blijven verzamelen of wachten op het moment dat de stress vanzelf weg gaat, maar nooit in actie komen.

Daarom heb ik een aanbod voor jou samengesteld zodat je wél die stap gaat zetten.

En als dit niets voor jou is nu, dan is dat prima.

Maar ik zou het jammer vinden als je blijft ploeteren en de werkstress je zo beheerst dat je geen energie meer hebt voor je privé leven. Terwijl het vaak met een paar veranderingen zoveel makkelijker kan.

Want dat is precies waar ik mee te maken heb gehad. Lang was het zoeken naar wat nou echt hielp. Deze ervaring in combinatie met diverse opleidingen op gebied van coaching, Stress en Burn-out, NLP en Mindfulness maken dat ik weet wat werkt en kan ik je helpen om die stappen te zetten die je nodig hebt.


Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen?


Hoe zou je het vinden als je over een paar maanden terugkijkt op jouw coachtraject en jij je heel goed voelt? Je weet wat je moet doen om op een gezonde manier met stress om te gaan. Er is ontspanning, rust in je hoofd en bovenal meer energie om te besteden aan je privé leven, je geliefden.

Daar ga je de rest van je (werkende) leven heel veel plezier van hebben. Daar kan echt geen vakantie tegen op!

Mijn stresscoaching in het kort:

  • 6 keer 1-op-1 coachgeprekken van 1,5 uur die elke 2 à 3 weken live of online plaatsvinden waarin we helemaal op maat werken aan jouw doelen.
  • Opdrachten en oefeningen om direct mee aan de slag te gaan.
  • Audio bestanden om je te begeleiden bij ontspanning en tot rust komen
  • Een tussentijdse en eindevaluatie om je voortgang en je resultaten te bespreken.
  • Tussen elke sessie e-mailcontact over de vorderingen.

Je krijgt dus naast de 9 uur aan 1 op 1 gesprekken ook nog eens 6 uur aan contactmomenten tussen de sessies in, zodat je in totaal 15 uur van mijn onverdeelde aandacht krijgt.


Bovendien heb ik een paar goeie tips hoe je dit op je werk bespreekbaar maakt. Met een goede onderbouwing is de kans groot dat jouw werkgever bereid is om dit traject voor jou te betalen

Voor wie is dit bedoeld?

  • Jij bent die harde werker, die (hoogopgeleide) professional, die veel werkstress gerelateerde klachten ervaart en burn-out wilt voorkomen.
  • Je wilt heel graag weer ontspanning en rust ervaren, minder stress, meer werkplezier, maar je hebt geen idee hoe.
  • Jij bent gemotiveerd om hier de komende 3 maanden samen met mij aan te werken.

Wacht niet te lang


Ervaar je veel stress en wil je niet willen hoeven wachten, reageer dan direct. Omdat het een effectieve, maar ook heel intensieve manier van coaching is, kan ik niet veel cliënten (slechts 8) tegelijkertijd helpen. Of bel me gerust om mijn beschikbaarheid te checken via 06-21 48 41 49

Dit is wat anderen over mij zeggen

Ik heb het coachtraject bij Dianne ervaren als helpend en verhelderend. Stimulerend en activerend. Ik ben aan het werk gezet om zelf stappen te bedenken en te zetten die mij verder helpen. Ik heb een terugvalpreventieplan en weet wat ik kan doen op het moment dat het niet goed gaat. Dianne werkt planmatig; soms met een aankondiging van te voren wat een volgende stap zou zijn. Het idee dat we planmatig werkten, gaf me rust.

Hanna

Ik heb pas geleden een coachingstraject gevolgd bij Dianne.
Zelf ben ik er van overtuigd dat dit iedereen kan helpen. De hectiek van het dagelijkse leven waar ik in verkeerde hield mij zo bezig dat ik de rustmomenten vergat te nemen. Voor mij heeft het gewerkt als een reset knop, de dingetjes die ik wel weet maar niet de tijd voor nam. Deurtjes in mijn geheugen die dicht geklapt waren staan weer open. Behalve blijven gaan en willen presteren heb ik nu mijn adempauze momenten gepakt. Dit geeft rust in het hoofd waardoor er ruimte komt voor andere dingen. Dit zijn de belangrijke dingen, denk hierbij aan woorden als tevreden zijn met wat ik gedaan heb of genieten van een prestatie, de mensen om mij heen en die belangrijk voor mij zijn. Ook ben ik weer bewust dat een keer nee zeggen geen zwakte is, dit zijn juist de momenten dat ik voor mijzelf opkom. Voor mij heeft het meer tijd innerlijke rust en energie opgeleverd.
Mij heeft het heel veel gebracht waar ik weer een tijd mee door kan!

Ruud Ernst